Liedia van de Mortel

Commerciële product- en reclame fotografie voor bedrijven die zich willen onderscheiden

Cocktail tomaatjes met olijfolie

Jouw product in de schijnwerpers! Samen creëren we het beeld dat de uitstraling heeft van het DNA van jouw bedrijf. En combineren we jouw vakgebied met het mijne met het beeld als onderdeel van je verkoopkanaal en imago.

Liedia van de Mortel 

Hoe vaak worden we verleid door de aanblik van een trendy jurkje, een heerlijke maaltijd of een mooi design product? Beelden hebben invloed op de keuzes die we maken. Onbewust kies je voor iets wat je aanspreekt, ook al weet je niet altijd waarom. 

En dat is waar ik mij op focus. Er zijn genoeg bedrijven die kiezen om de fotografie in huis te doen. Dit resulteert vaak in algemene en onaantrekkelijke beelden. Maar wil je je onderscheiden dan is elk beeld dat je publiceert niet alleen een onderdeel van je verkoopkanaal maar ook een visitekaartje van je bedrijf. Voor die bedrijven zet ik mij graag in om een beeld zo aantrekkelijk, creatief en verleidelijk mogelijk maken.

Anders dan anders

Als bedrijf wil je je onderscheiden en je product zo origineel en verleidelijk mogelijk laten zien. Zowel in je webshop, je brochure of als advertentie. ik zet jouw product letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers. Door de gebaande paden te verlaten en samen te overleggen wat je doel is en welke boodschap je aan je klant wilt meegeven komen we tot het gewenste resultaat.

Zoals het kinderkleding merk ‘Little Stories’. Zij willen met hun webshop een rustig maar ook origineel beeld geven van de kleding die zij verkopen. De foto’s voor de webshop zijn natuurlijk en consistent, maar de beelden van kinderen die deze kleding dragen geven een idee van avontuur, vrijheid en onbevangenheid.

Dit is een voorbeeld van een bedrijf dat ik graag vooruit help en met alle plezier.

Wil jij je ook onderscheiden en je bedrijf in de schijnwerpers zetten neem dan contact met mij op.

Back To Top